Menu
0
Gratis verzending vanaf €50,- (NL & BE)
Tot 28 dagen retour sturen
Achteraf betalen mogelijk
Voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden!
02Sep2024
Herfst kleding voor meisjes

Herfst kleding voor meisjes

Door: DekinderkledingwinkelReacties: 0

De zomer loopt op z’n einde en dat betekent dat de kinderkleding merken hun gloednieuwe herfst- en wintercollecties lanceren! Het perfecte moment om te ontdekken wat de nieuwe trends zijn in herfst kleding voor meisjes. Van vrolijke prints tot warme materialen, de nieuwste mode is er weer helemaal klaar voor om jouw dochter leuk gekleed door de koudere maanden te laten gaan. Bij Dekinderkledingwinkel.nl houden we je graag op de hoogte van de laatste trends en de mooiste items, zodat je altijd de leukste outfits voor je dochter kunt shoppen. Lees verder en ontdek welke musthaves deze herfst niet in de garderobe van jouw meisje mogen ontbreken!

Rokjes in alle soorten en maten

Deze herfst zijn rokjes niet weg te denken uit de garderobe van jouw meisje! Of ze nu houdt van zwierige modellen met een speelse ruches of liever een stoere plissé rok draagt, er is voor ieder wat wils. De herfst kleding voor meisjes van Nobell zit bomvol rokjes in allerlei lengtes, stoffen en patronen. Combineer ze met een warme maillot of legging en stoere boots voor een complete look die zowel hip als comfortabel is. Een rokje is niet alleen leuk, maar ook supermakkelijk te combineren met verschillende tops en truien, waardoor je eindeloos kunt variëren. Welke stijl je ook kiest, een meisjes rokje is een absolute musthave deze herfst!

Rokje voor de herfst van Nobell  Herfst kleding meisjes rokje van Nobell  Nobell rokje voor in de herfst

Laagjes, laagjes, laagjes!

Als er één trend is die we deze herfst veel gaan zien in de meisjesmode, dan is het wel laagjes! Het spelen met verschillende lagen is niet alleen praktisch bij wisselvallig weer, maar ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Denk aan een vrolijk t-shirt met een gebreid vestje eroverheen. Of een lange blouse onder een stoere trui. Door te werken met laagjes creëer je gemakkelijk een warme én leuke outfit die jouw dochter heerlijk vindt om te dragen. In de herfst kleding voor meisjes zien we dit seizoen veel vesten, poncho’s en leuke meisjes jassen die perfect passen bij de laagjes-trend.

Like Flo laagjes kleding herfst  Leuke laagjes herfst outfit voor meisjes  Roze laagjes outfit voor de herfst

Bloemenprints in herfst kleding voor meisjes

Bloemenprints zijn allang niet meer alleen voor de lente! Ook in de herfst kleding voor meisjes zien we dit seizoen volop vrolijke bloemenprints terugkomen. Denk aan donkere, diepe kleuren zoals bordeaux, donkergroen en marineblauw, gecombineerd met levendige bloemen voor een speelse maar toch warme uitstraling. Of het nu op jurkjes, rokjes of zelfs op een stoere legging is, bloemen geven altijd een frisse en vrolijke twist aan de outfit van je dochter. Perfect om de sombere herfstdagen wat op te fleuren!

Warme materialen

De herfst draait natuurlijk ook om comfort en dat betekent dat warme materialen een grote rol spelen in de herfst kleding voor meisjes. Van zachte gebreide truien tot wollen vesten en heerlijk warme jassen, de collecties zitten vol met items die jouw dochter lekker warm houden. Fleece, teddy en fluweel zijn materialen die niet alleen fijn dragen, maar er ook nog eens superleuk uitzien. Kijk zeker eens naar de collectie van Like Flo, waar je superleuke meisjeskleding met heerlijk warme materialen vindt. Deze herfst kun je de leukste combinaties maken van knusse stoffen die perfect passen bij de koude dagen.

Like Flo herfst kleding voor meisjes  Warme herfst kleding voor meisjes  Warme trui voor in de herfst

Grijs en beige

Grijs en beige zijn dé kleuren voor deze herfst! Deze neutrale tinten zijn perfect te combineren met de fellere kleuren en prints die je deze herfst ziet. Bovendien geven ze elke outfit een stijlvolle en tijdloze look. Het kinderkleding merk KIEStone heeft deze trend helemaal begrepen en grijs voert dan ook de boventoon in de nieuwe collectie. In de herfst kleding voor meisjes zien we dit jaar veel jurken, truien en jassen in deze rustige kleuren, vaak gecombineerd met subtiele accenten of vrolijke prints om het net wat speelser te maken. En zeg nu eerlijk, welke mama houdt er nu niet van een beetje beige of grijs in de kledingkast van haar dochter? Of je nu gaat voor een compleet grijze outfit of deze kleuren als basis gebruikt, grijs en beige zijn dit seizoen onmisbaar in de kledingkast van jouw meisje!

KIEstone grijze herfst kleding voor meisjes  Herfst kleding voor meisjes van KIEstone  KIEstone herfstkleding

Shop meisjes herfst kleding bij Dekinderkledingwinkel.nl!

Ben je helemaal verliefd op de nieuwe collecties en ben je klaar om de leukste herfst outfits voor je dochter te shoppen? Bij Dekinderkledingwinkel.nl vind je een uitgebreide collectie herfst kleding voor meisjes, boordevol kleding in de nieuwste trends van dit seizoen! Onze collectie is zorgvuldig samengesteld met oog voor kwaliteit, zodat jouw meisje er niet alleen fantastisch uitziet, maar zich ook heerlijk vrij kan bewegen. Shoppen bij Dekinderkledingwinkel.nl is makkelijk en snel, met een ruim assortiment aan maten en stijlen. En het beste van alles? We leveren razendsnel, zodat jouw dochter binnen no-time kan shinen in haar nieuwe herfst outfit. Duik snel in onze webshop en ontdek alle mogelijkheden om haar garderobe klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.