Menu
0
Gratis verzending vanaf €50,- (NL & BE)
Tot 28 dagen retour sturen
Achteraf betalen mogelijk
Voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden!
12Jul2024
Hippe kinderkleding trends!

Hippe kinderkleding trends!

Door: Dekinderkledingwinkel.nlReacties: 0

Als ouder wil je natuurlijk dat je kinderen er altijd hip bijlopen, ook deze zomer! Bij Dekinderkledingwinkel.nl begrijpen we dat maar al te goed. Daarom delen we in deze blog de nieuwste trends in hippe kinderkleding, zodat jouw kleintjes straks helemaal on-trend zijn. Van knallende kleuren tot verschillende stoffen en texturen, en van denim favorieten tot nonchalante oversized looks, ontdek wat dit seizoen helemaal hot is in de wereld van hippe kindermode.

Knallen met kleur

Dit seizoen draait helemaal om kleur en wij zijn helemaal weg van de trend waarin vrolijke, felle kleuren en opvallende prints de show stelen. Het mag allemaal lekker uitbundig en speels zijn! Combineer gerust verschillende prints, strepen en kleuren voor een leuke look die echt opvalt. Merken zoals LOOXS Little en Street Called Madison weten precies hoe ze deze trend moeten vertalen naar te gekke collecties. Denk aan vrolijke bloemenprints, stoere dierenmotieven en grafische designs die een statement maken. Het leuke is dat je deze prints moeiteloos met elkaar kunt mixen voor een unieke outfit. En vergeet niet om leuke accessoires toe te voegen! Een kleurrijke haarband, een grappige zonnebril of een stoere pet maken de look helemaal af. Ontdek zelf hoe leuk het is om te combineren met prints en kleuren!

Street Called Madison hippe kinderkleding  Hippe kinderkleding van Street Called Madison   Street Called Madison kinderkleding

Verschillende stoffen en texturen

Naast het combineren van kleuren en prints mogen we ook gaan mixen en matchen met stoffen en texturen. Van luchtig linnen tot stoere metallics, van speelse pailletten tot knusse knits en van zachte teddy stoffen tot luxe fluweel, er mag volop gecombineerd worden in materiaal. Merken zoals Like Flo zijn experts in het combineren van verschillende stoffen en texturen, waardoor elke outfit een unieke uitstraling krijgt. Combineer bijvoorbeeld een neutrale linnen jurk voor met stoere metallic boots eronder. Deze mix van materialen zorgt voor een interessante en eigentijdse look die zeker in de smaak zal vallen bij jonge trendsetters.

Like Flo hippe kinderkleding  Hippe kinderkleding van Like Flo   Like Flo metallics

Denim, denim, denim!

Denim is zo’n trend die eigenlijk nooit uit de mode raakt en ook dit seizoen zien we het weer overal terug in de collecties van hippe kinderkleding merken. Bij Dekinderkledingwinkel.nl zijn we gek op denim en we zijn blij dat het zo'n prominente plek inneemt in de mode. Van stoere jeans voor meisjes en voor jongens tot trendy shorts en van comfortabele jumpsuits tot schattige meisjes spijkerjasjes en topjes, denim is veelzijdig en altijd in stijl. Merken zoals B.Nosy en Dutch Dream Denim weten als geen ander hoe ze denim moeten toevoegen aan hun collecties. Denk aan perfect zittende jeans of aan coole denim shorts die ideaal zijn voor avonturen in de buitenlucht. En wat dacht je van een stoere jumpsuit die makkelijk te combineren is met sneakers voor een urban look? Ontdek zelf waarom denim een tijdloze favoriet blijft en shop de nieuwste trends in hippe kinderkleding bij ons!

B.Nosy hippe kinderkleding denim  NoNo denim hippe kinderkleding   B.Nosy stoere jongens broek hip

Nonchalant en oversized

Een trend die we dit seizoen vooral in jongenskleding terug zien komen, is de nonchalante en oversized stijl. Deze trend wordt steeds populairder, vooral vanwege de comfortabele pasvorm en stoere uitstraling die het met zich meebrengt. Denk aan los vallende shirts, oversized sweaters en relaxte broeken die perfect zijn voor jongens (of meisjes) een actieve levensstijl. In de zomercollectie van LEVV Little zie je de leukste oversized kleding zonder dat het er slonzig uitziet. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en een doordachte pasvorm, zorgen ze ervoor dat zelfs oversized kleding er super stoer uitziet. Zo kunnen jongens lekker vrij bewegen en er tegelijkertijd helemaal hip uitzien.

LEVV Little oversized hippe kinderkleding  Hippe kinderkleding oversized  Stoer oversized t-shirt jongens

Matching setjes

Een trend die momenteel enorm populair is en we veel terugzien in hippe kinderkleding, zijn matching setjes. Wij zijn er dol op! Denk aan bijpassende tops en broeken, of een jasje dat perfect matcht met een bijpassende broek. Het mooie van deze trend is dat je de items ook los van elkaar kunt dragen, waardoor je eindeloos nieuwe combinaties kunt maken en dus dubbel zoveel outfits kunt samenstellen. Zo kun je een topje uit een set combineren met een andere broek of een jasje over een ander shirt dragen.

Ben je op zoek naar een speelse zomeroutfit of een chique set voor een speciale gelegenheid? Wij hebben het allemaal. Laat je inspireren door de collectie van LOOXS Little en ontdek hoe leuk het is om te mixen en matchen met hippe kinderkleding!

LOOXS Little matching set roze  LOOXS Little matching hippe kinderkleding  Hippe matching kinderkleding van LOOXS Little

Strikken en romantische details

Voor mama’s en meisjes die dol zijn op een vleugje romantiek in meisjeskleding, valt de trend van romantische details dit seizoen zeker in de smaak. Denk aan jurken met romantische kraagjes, veel strikjes, ruffles, kant, bloemenprints en geborduurde details die een betoverende uitstraling geven. Heb jij een echt meisje-meisje? Dan moet je zeker eens kijken bij de merken Le Chic, NoNo en Nobell. Deze merken weten precies hoe ze deze meisjes-meisje trend moeten vertalen naar prachtige collecties.

Romantische hippe kinderkleding  Le Chic romantische kinderkleding  Hippe kinderkleding met mooie details

Shop hippe kinderkleding bij Dekinderkledingwinkel.nl

Bij Dekinderkledingwinkel.nl vind je alles wat je nodig hebt om jouw kinderen volgens de laatste trends te kleden, of het nu gaat om jongens, meisjes of tieners. Wij zijn dé webshop voor hippe kinderkleding die niet alleen leuk is, maar ook comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit.

Wist je dat we ook ieder seizoen een superleuke kinderkleding sale in onze webshop aanbieden? Hier shop je de leukste kleding tegen nóg leukere prijzen! Maar wees er snel bij, want de favoriete sale items vliegen altijd de deur uit.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.